Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Εντυπωσιακά αποτελέσματα

 

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χαλάρωση του δέρματος σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Η σύσφιξη στήθους είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που χρειάζεται τη χρήση των κατάλληλων εξειδικευμένων σκευασμάτων.

Το RosVedaBustCream 100% Φυτική Σύνθεση Για Σύσφιξη & Ανόρθωση Στήθους 50ml είναι ένα από αυτά. Περιέχει ανταπτογόνα, τα οποία είναι 100% φυτικά. Έτσι, δε δημιουργούν παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό και προσαρμόζουν την δράση τους, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει αυτός. Με άλλα λόγια, προσφέρουν στον οργανισμό αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τα ανταπτογόνα αυτά είναι τα YamExtracts, Thyme, Fennel, Fenugreek, NutmegOil και Ashwagandha.

Εφαρμόστε την BustCream στο στήθος, έως την βάση του λαιμού, καθώς και κάτω από τις μασχάλες, αποφεύγοντας τις θηλές και το τριχωτό στις μασχάλες. Κάντε ελαφρό μασάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις για χρονικό διάστημα πέντε λεπτών, δύο φορές την ημέρα.

Παράλληλα κάντε μάλαξη των μυών του στήθους, για πιο άμεσα αποτελέσματα. Η κάθε εφαρμογή πρέπει να απέχει από την επόμενη τουλάχιστον οκτώ ώρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες

Συστατικά:

Natural Purified Spring Water: Φορέαςσυστατικών.

Helianthus Annuus Oil: Βιταμίνη Ε, μαλακτικό, αποτοξινωτικό, ενυδατικό, θρεπτικό, θεραπευτικό.

Coco palm wax: Μαλακτική βάση για μαλακό και απαλό δέρμα, φορέας συστατικών.

Glycerol Vegetalis: Υγραντικό, ενυδατικό.

Yam Extracts: Φυτοοιστρογόνα.

Fennel: Παράγοντας μεταβολισμού κυττάρων.

Thyme: Διεγέρτης μυών στήθους.

Fenugreek: Διεγέρτης αδένων θηλασμού.

Nutmeg Oil: Διεγέρτης κυττάρων.

Aswagandha: Διεγέρτης ιστών του στήθους.

 

 

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Εντυπωσιακά αποτελέσματα - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank