Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Δείτε αποτελέσματα με στοχευμένες ασκήσεις

Οι περισσότερες γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, επιλέγουν τη σύσφιξη γλουτών και άλλων σημείων του σώματος, προκειμένου να βελτιώσουν όσο μπορούν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με κάποιες ειδικές ασκήσεις και τη σωστή ενυδάτωση καθ’ όλο το 24ωρο, θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα ολοστρόγγυλα, στητά οπίσθια είναι το όνειρο πολλών γυναικών, όμως παραμένουν όνειρο, αφού δεν επιλέγουν να κοπιάσουν για να τα αποκτήσουν. Η καθιστική ζωή και οι κακές διατροφικές συνήθειες είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια για τις γυναίκες του σύγχρονου κόσμου.

Δεν είναι απαραίτητο να πάει κάποια γυναίκα σε γυμναστήριο για να κάνει ασκήσεις με βάρη και να χύσει κιλά ιδρώτα. Το μυστικό είναι να κάνει τις σωστές ασκήσεις χωρίς να βιάζεται. Αυτές μπορούν να γίνουν και στο σπίτι. Μία από αυτές είναι και η εξής:

Πρόκειται για μια παραλλαγή των προεκτάσεων των ποδιών «lunges». Θα ενδυναμώσετε γλουτούς και πόδια, ενώ θα τονώσετε κοιλιακούς και ραχιαίους. Γονατίζουμε με το ένα πόδι προς τα πίσω, πατώντας στο έδαφος με τα ακροδάχτυλα, ενώ το γόνατο δεν ακουμπάει στο έδαφος.

 

Το άλλο πόδι βρίσκεται σε προέκταση προς τα μπροστά και το πέλμα πατάει όλο στο έδαφος. Τα δύο πόδια είναι στημένα με αντίθετη φορά σα να σχηματίζουν ένα Χ. Τα χέρια είναι ενωμένα μπροστά από το στήθος. Το ένα χέρι σε γροθιά μπαίνει μέσα στην παλάμη του άλλου. Με τρία σετ των 12 - 15 επαναλήψεων καθημερινά, θα δείτε μεγάλη διαφορά έπειτα από δύο με τρεις μήνες.

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Δείτε αποτελέσματα με στοχευμένες ασκήσεις - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank