Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Τροφές που διώχνουν το τοπικό λίπος

Μία από τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι θέλουν να διώξουν από πάνω τους το τοπικό πάχος, και να έχουν και αποτελέσματα στη σύσφιξη γλουτών είναι να προσθέσουν στο διαιτολόγιό τους αποτοξινωτικές τροφές. Το αδυνάτισμα θα γίνει μια πιο εύκολη διαδικασία, εφόσον ακολουθήσει και καθημερινή γυμναστική με ασκήσεις που στοχεύουν στις προβληματικές περιοχές.

Τρώγοντας υγιεινά, βοηθάμε όλα τα όργανα που συμμετέχουν στη διαδικασία της πέψης. Έτσι, με την καλυτέρευση της χώνεψης, δίνουμε την ευκαιρία στον οργανισμό να διώξει όλες τις βλαβερές ουσίες, ενώ παράλληλα γίνεται σωστά η κατανομή των θρεπτικών συστατικών. Επιπλέον, όσοι έχουν προβλήματα δυσκοιλιότητας, θα δουν σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο.

Ο χυμός ανανά μας βοηθάει να χωνέψουμε καλύτερα και μας γεμίζει ενέργεια. Το ίδιο συμβαίνει και με την παπάγια. Το θετικό με αυτά τα δύο φρούτα είναι πως δε μας παχαίνουν. Μπορούμε επίσης να τα καταναλώσουμε και σε συνδυασμό με άλλα φρούτα (φρουτοσαλάτα). Ακόμη, συνδυάζονται άψογα με ξηρούς καρπούς και σπανάκι.

Τα μωβ φρούτα και λαχανικά καταπολεμούν άμεσα το τοπικό λίπος. Περιέχουν βιταμίνη C, κερκετίνη, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη, ρεσβερατρόλη και ελλαγικό οξύ και συμβάλλουν στη μείωση της κακής χοληστερίνης. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές από αυτή την κατηγορία τροφίμων είναι οι μελιτζάνες,, τα σταφύλια, τα μούρα, τα παντζάρια και τα φρούτα του δάσους. Όλα αυτά καθαρίζουν τον οργανισμό, βοηθούν στη σωστή χώνεψη και βελτιώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

 

Μην ξεχνάμε πως καλή πέψη σημαίνει και καλή υγεία. Αν ακολουθήσουμε μια διατροφή πλούσια σε αποτοξινωτικά και αντιφλεγμονώδη τρόφιμα, βελτιώνουμε την εντερική μας υγεία και αδυνατίζουμε πιο εύκολα. 

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Τροφές που διώχνουν το τοπικό λίπος - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank