Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Διώξτε το τοπικό λίπος με μαύρα μούρα

 

Η σύσφιξη ποδιών και η καύση του τοπικού συσσωρευμένου λίπους δεν είναι εύκολο πράγμα για τον άνθρωπο στις μέρες μας. Ο σύγχρονος τρόπος που ζει και τρέφεται στην καθημερινότητά του, δεν του επιτρέπει να προσέξει τον εαυτό του. Πολλά άτομα δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε διάθεση για γυμναστική. Μοιραία το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στις τροφές που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την κατάσταση.

Μία από αυτές τις τροφές που μας αδυνατίζουν, ενώ παράλληλα μας χαρίζουν υγεία και ευεξία είναι τα μούρα και ιδιαίτερα τα μαύρα μούρα. Οι τελευταίες μελέτες που έγιναν, έδειξαν πως μειώνουν τον αριθμό των λιπωδών κυττάρων στο σώμα έως 73%. Παράλληλα, εμποδίζουν τη δημιουργία νέων λιπωδών κυττάρων, κάτι που τα καθιστά ισχυρό μέσο στον αγώνα εναντίον της παχυσαρκίας.

Τα μούρα είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια για τη δράση που προσφέρουν σε περιπτώσεις καρδιοπαθειών και διαβήτη τύπου 2. Περιέχουν μεγάλη ποσότητα πολυφαινολών, οι οποίες καταπολεμούν τα λιπώδη κύτταρα. Η Αμερικανική Εταιρεία Διατροφής (ASN), χρησιμοποίησε ιστούς από ποντίκια για να εξετάσει την επίδραση των πολυφαινολών από μούρα στην ανάπτυξη των λιπωδών κυττάρων και την λιπόλυση (διάσπαση του λιπώδους ιστού στο σώμα).

 

Πρώτα καλλιέργησαν τα ιστικά δείγματα και έπειτα τα εξέθεσαν σε τρεις διαφορετικές δόσεις πολυφαινολών από μούρα. Τα τελικά αποτελέσματα και το ποσοστό του 73% που ήδη αναφέραμε, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της ισχυρής δράσης που έχουν τα μαύρα μούρα.

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Διώξτε το τοπικό λίπος με μαύρα μούρα - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank